Política de Privacitat

A MONTILINE 14 SL ens preocupem per la privacitat i la transparència.A MONTILINE 14 SL ens preocupem per la privacitat i la transparència.
A continuació, li detallem el tractament que fem de les dades personals, i li facilitem tota la informació que se'n deriva d'aquestes.


TRACTAMENT DE LES DADES DELS CLIENTS.

Informació bàsica sobre Protecció de dades

- Responsable: MONTILINE 14 SL
- Finalitat: Prestar els serveis sol.licitats i enviar comunicacions comercials.
- Legitimació: Execució d'un contracte.Interés legítim del Responsable.
- Destinataris: Es preveu  cesiones de dades a: l' Administració Tributària i a  Entitats financeres.
- Drets: Es tindrà el dret d'accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació adicional,, que pot exercir  adreçant-- se al responsable del tractament de dades.
- Procedència: El propi interessat.

Informació completa sobre Protecció de Dades.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

MONTILINE 14 SL.B25623232.C/ DEL PI, 5. - 25737 - FORADADA - LLEIDA.902104931.info@montiline.com.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

• MONTILINE 14 SL utilitza la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de portar a terme la gestió administrativa, contable i fiscal dels serveis sol.licitats; així com, enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis. En cas de no disposar d'aquestes dades personals, no podrem exercir les funcions que s'han descrit anteriorment.En cap cas es prendran decisions automatitzades en base a les dades que ens han proporcionat.

Quant de temps conservarem les seves dades?

Conservarem les dades personals mentre l'interessat no sol.liciti la supressió, i en tot cas, durant el temps necessari per acomplir les obligacions legals.

Cóm es legitima el tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les dades personals es concreta:

• Execució d'un contracte: Realitzar la gestió administrativa, contable y fiscal dels serveis sol.licitats.
• Interés legítim del Responsable: Enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

• A quins destinataris es facilitaran les seves dades?

Les dades es facilitaran als següents destinataris:

• Administració Tributària, amb la finalitat d'acomplir les obligacions legals.
• Entitats financeres, amb la finalitat de girar els rebuts corresponents.
• Transferència de dades a tercers països. No están previstes.
• Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?Qualsevol persona té dret a saber si MONTILINE 14 SL està utilitzant o no les seves dades.

Aixi mateix, es podrà accedir a les dades personals, sol.licitar la seva resctificació o, si s'escau, demanar la seva supressió quan aquestes ja no siguin necessàries. Igualment, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades.
En alguns casos i per motius particulars, els interessats podran oposar-se a l'ús de les seves dades. En aquest cas, MONTILINE 14 SL deixarà d'utilitzar-les , i només ho podrà fer per imperatiu legal o en l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

Per a poder exercir aquests drets, caldrà dirigir-se i sol.licitar -ho al responsable del tractament de dades.
Quan es portin a terme comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interés legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades.Si ha donat el seu consentiment per alguna finalitat concreta, el podrà retirar en qualsevol moment, sense que això tingui cap conseqüència.Si la persona considera que han vulnerat els seus drets en matèria de tractament de dades, podrà presentar una reclamació a l'Autoritat de Control de Protecció de Dades Personals a través de la pàgina web: www.aepd.es.

• Cóm hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem a MONTILINE 14 SL les faciliten els propis interessats.

Els tipus de dades que es tracten són:

• Dades identificatives.
• Informació comercial.
• Dades econòmiques

La teva compra

Tens dubtes?

Tina i Geruma

Benvingut/da al nostre poble!
En coneixem tots els secrets.
Pregunta'ns el que vulguis.

Escriu-nos

Newsletter

Forma part de Montsonís!

Vols assabentar-te de tots el secrets del poble abans que ningú? Uneix-te a la nostra newsletter!

La teva subscripció al butlletí s'ha realitzat correctament.
T'has donat de baixa de la subscripció correctament.
La teva sol·licitud s'ha tramitat correctament. En breu rebràs un missatge de correu electrònic amb instruccions per completar la subscripció.

Facebook


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació